Uw huid in balans

Een goed gevoel

Optimale huidverzorging in Geldermalsen

Bij Marsha's Huidverzorgingspraktijk vindt u altijd een behandeling die bij u past. Bekijk hier onze huidverzorging en wellnessbehandelingen.

Maak gelijk een afspraak

De Mary Cohr-schoonheidsspecialist laat uw huid stralen

Mary Cohr heeft schoonheidsverzorgingsproducten ontwikkeld die zo dicht mogelijk bij de natuur blijven. Deze huidverzorging bevat geen GGO (Genetisch Gemodificeerde Organismen) en parabenen, zodat de huid zich kan voeden met de beste en meest actieve bestanddelen uit het hart van de planten. Dankzij het gebruik van essentiële oliën krijgen zelfs de meest veeleisende huidtypen nieuwe vitaliteit en energie. De essentiële oliën van Mary Cohr worden gewonnen uit planten die groeien onder de zon. Hierdoor bevatten de oliën stimulerende eigenschappen die de huid nieuwe energie geven.

Mary Cohr heeft drie essentiële oliën geselecteerd die in synergie werken:

 • Salie (Salvia Officinalis) voor de verjongende en regenererende werking
 • Lavendelolie (Lavandula Officinalis) voor het ontstressen en ontspannen
 • Rozemarijn (Rosmarinus Officinalis) voor de versterkende en verstevigende eigenschappen


In een Mary Cohr-schoonheidsinstituut (zoals Marsha's Huidverzorgingspraktijk) worden de schoonheidsproblemen van vrouwen serieus aangepakt. We stellen eerst een behandeling op maat voor u op en volgen altijd de ontwikkeling van de resultaten.

 • Beauté Aromatique:

  € 55,95

  Ultieme relaxbehandeling. Met verschillende essentiële oliën wordt tweemaal een massage uitgevoerd. Na een heerlijk geurend masker met vijf soorten plantenextracten bent u geheel ontspannen.

 • Beauté Lifting

  € 76,95

  Een heerlijke manuele behandeling met een huidverstevigende en verstrakkende werking. Rimpels worden opgevuld met een booster en met een speciaal serum wordt er een huidverstevigende massage gegeven. Na een warm peel-off masker voelt de huid als nieuw.

Age Sign Repair

Een top manuele gezichtsbehandeling die alle tekenen van
huidveroudering tegengaat. Na een grondige scrub krijgt uw huid
een weldaad met pure vitamine C, waarna u een speciale
Mary Cohr gezichtsmassage krijgt. Als afsluiting een
relaxed vliesmasker dat gedrenkt is met Pro-Collageen
en hyaluronzuur.

Boek deze kwalitatieve behandeling

 • € 76,95

 • CatioVital

  € 74,95

  Door het sauna-effect van het warmte masker kunnen de werkzame stoffen door middel van iontoforese (magneetwerking) nog dieper de huid in worden gesluisd. De aromatische olie tijdens de massage en het crèmemasker geven ontspanning en een frisse teint.

 • CatioLift

  74,95

  Revolutionair verjongend effect door spierstimulatie. Met magneetjes geven we een gezicht gymnastiek. Dit heeft een liftend effect op de gelaatstrekken. Een massage met oliën en een masker geven een extra voedend aspect aan de behandeling.

Lymfedrainage

Lymfedrainage wordt toegepast op plaatsen waar het weefsel een overmaat aan vocht of problemen met de vochtafvoer heeft. Dit heet oedeem.


Techniek

Lymfedrainage is een zachte massagetechniek. De masseur past speciale zachte aanrakingstechnieken toe om de lymfeklieren te stimuleren en vocht en afvalstoffen uit uw lichaam te verwijderen. De massage heeft een 'drukfase' en een 'drukloze fase'. De drukfase zorgt voor voldoende opening van de kleinste lymfevaten vlak onder de huid, die met een soort verschuifbare klepjes zijn afgesloten. Hierdoor kan de lymfe in het lymfevat komen. De drukloze fase geeft de lymfevaten weer de gelegenheid zich te sluiten, waarna de lymfe verder afgevoerd kan worden.

Toepassing

Voor vochtophopingen in het gezicht en als voor- en natraject bij cosmetische chirurgie in het gezicht raden wij lymfedrainage aan. Lymfedrainage zorgt voor een snellere genezing en minimaliseert bloeduitstortingen.

Meer weten over Lymfedrainage?

iCurl-behandeling

Met onze jarenlange ervaring in de salon hebben we veel technieken voorbij zien komen. De iCurl is de meest snelle en effectieve manier van wimperpermanent die we tot nu toe gezien hebben. Het geheim van de iCurl-methode zit ‘m in de clip. Dit ingenieuze systeem klemt alle wimpers, zelfs de kortste wimperhaartjes, in één keer perfect in een gekrulde positie. Hierdoor kunnen de wimpers optimaal, eenvoudig en effectief behandeld worden. Het resultaat blijft wekenlang zichtbaar, afhankelijk van hoe snel u normaal gesproken uw wimpers verliest.

Maak een afspraak bij Marsha's Huidverzorgingspraktijk

Pedicure behandelingen


Dankzij de pedicurebehandeling in onze pedicuresalon voorkomt u het ontstaan van poezelige voetjes.


Pedicure


1 op de 3 mensen heeft last van voetklachten zoals eeltvorming, kalknagels en voetschimmel. Waarschijnlijk bent u prima in staat om zelf uw nagels te knippen, maar bij serieuze klachten is het raadzaam om een professionele gediplomeerde pedicure te bezoeken.


Diabetici en reumapatiënten


Bent u reuma- of diabetespatiënt? Dan is het van groot belang dat uw voeten op de juiste manier verzorgd worden. Door slechte doorbloeding en andere symptomen van deze ziektes zijn wondjes erg gevaarlijk. Wij raden het u daarom af om zelf handelingen uit te voeren, waarbij u de huid kunt beschadigen.


Certificering en vergoeding


De pedicure van Marsha's Huidverzorgingspraktijk is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Ook hebben we een AGB-code. Dit is van belang voor de ziektekostenverzekeraars. Als u reumapatiënt of diabeet bent, krijgt u bij de meeste zorgverzekeraars de pedicurebehandeling vergoed. Wilt u hier meer over weten? Raadpleeg uw polis of neem contact op met uw zorgverzekering.

Marsha's Huidverzorgingspraktijk

Genteldijk 34 B 
4191 LE Geldermalsen, Gelderland

KvK 11026885


Privacyverklaring

Contactgegevens

Betaling mogelijkheden:

Contant, Pin, Anbos cadeaucheques, cadeaukaart bv. Beauty en Parfum cadeaukaart en Feel Good cadeaukaart. 
Cadeaukaarten en cheques kunnen niet in geleverd worden bij de pedicure Ina Verhoeven.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00

Dinsdag 14:00 - 22:00

Woensdag 09:00 - 12:00 19:00 - 22:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 15:00

Zaterdag - Zondag Gesloten

Verwennerij voor huid en voeten bij schoonheidssalon Marsha's Huidverzorgingspraktijk in Geldermalsen.