Uw huid in balans

Een goed gevoel

Optimale huidverzorging in Geldermalsen

Bij Marsha Skincare vindt u altijd een behandeling die bij u past.   Wilt u algemene verzorging of vindt u het belangrijk dat de huid optimaal gevoed wordt en fijne lijntjes en de effecten van het ouder worden worden vervaagd.  We kijken samen wat uw huid nodig heeft en bepalen welke behandeling daarop aansluit.  Bekijk hier onze huidverzorging en wellnessbehandelingen.

Maak gelijk een afspraak

De Mary Cohr-schoonheidsspecialist laat uw huid stralen

Mary Cohr heeft schoonheidsverzorgingsproducten ontwikkeld die zo dicht mogelijk bij de natuur blijven. Deze huidverzorging bevat geen GGO (Genetisch Gemodificeerde Organismen) en parabenen, zodat de huid zich kan voeden met de beste en meest actieve bestanddelen uit het hart van de planten. Dankzij het gebruik van essentiële oliën krijgen zelfs de meest veeleisende huidtypen nieuwe vitaliteit en energie. De essentiële oliën van Mary Cohr worden gewonnen uit planten die groeien onder de zon. Hierdoor bevatten de oliën stimulerende eigenschappen die de huid nieuwe energie geven.

De behandelingen:

Beauté Aromatique:                       

Ultieme relaxbehandeling. Met verschillende essentiële oliën wordt tweemaal een massage uitgevoerd. Na een
heerlijk geurend masker met vijf soorten plantenextracten bent u geheel ontspannen.

Phytoxygene (nieuw):                       

Voor een frisse en stralende huid. Phytoxyge behandeling werkt tegen de schadelijke invloeden van lucht verontreiniging. Door de ontgiftende werking en verbeterde opname van werkstoffen door de zuurstof boost wordt de huid weer fris en stralend.

Derma Peel                          

Een heerlijke manuele behandeling met een stevige scrub en huidvernieuwend werking.  Met een speciaal serum wordt er een massage gegeven. Na een warm peel-off masker voelt de huid als nieuw.

Age Sign Repair

Een top manuele gezichtsbehandeling die alle tekenen van huidveroudering tegengaat. Na een grondige scrub krijgt uw huid een weldaad met pure vitamine C, waarna u een speciale Mary Cohr gezichtsmassage krijgt. Als afsluiting een relaxed vliesmasker dat gedrenkt is met Pro-Collageen en hyaluronzuur.

Age Firming Treatment gelaat en decolleté                                   

Deze verstevigende anti-age behandeling die naast het gezicht ook gericht is op hals en decolleté. Dit is een volledige manuele behandeling. De behandeling bevat ook een gedeelte bindweefselmassage. Het resultaat is een steviger, voller en gladde huid. Rimpeltjes en fijne lijntjes zijn verminderd en de huid straalt.

CatioVital Extra                           

Door het sauna-effect van het warmte masker kunnen de werkzame stoffen door middel van iontoforese (magneetwerking) nog dieper de huid in worden gesluisd. De aromatische olie tijdens de massage en het crèmemasker geven ontspanning en een frisse teint.

CatioLift                            

Revolutionair verjongend effect door spierstimulatie. Met magneetjes geven we een gezicht gymnastiek. Dit heeft een liftend effect op de gelaatstrekken. Een massage met oliën en een masker geven een extra voedend aspect aan de behandeling.

Boek deze kwalitatieve behandeling

Lymfedrainage

Lymfedrainage wordt toegepast op plaatsen waar het weefsel een overmaat aan vocht of problemen met de vochtafvoer heeft. Dit heet oedeem.

Techniek

Lymfedrainage is een zachte massagetechniek. De masseur past speciale zachte aanrakingstechnieken toe om de lymfeklieren te stimuleren en vocht en afvalstoffen uit uw lichaam te verwijderen. De massage heeft een 'drukfase' en een 'drukloze fase'. De drukfase zorgt voor voldoende opening van de kleinste lymfevaten vlak onder de huid, die met een soort verschuifbare klepjes zijn afgesloten. Hierdoor kan de lymfe in het lymfevat komen. De drukloze fase geeft de lymfevaten weer de gelegenheid zich te sluiten, waarna de lymfe verder afgevoerd kan worden.

Toepassing

Voor vochtophopingen in het gezicht en als voor- en natraject bij cosmetische chirurgie in het gezicht raden wij lymfedrainage aan. Lymfedrainage zorgt voor een snellere genezing en minimaliseert bloeduitstortingen.

Meer weten over Lymfedrainage?

Marsha Skincare

Genteldijk 34 B 
4191 LE Geldermalsen, Gelderland

KvK 11026885


Privacyverklaring

Contactgegevens

Betaling mogelijkheden:

Contant, Pin, Anbos cadeaucheques en cadeaubonnen van Marsha Skincare

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00

Dinsdag 14:00 - 22:00

Woensdag 09:00 - 12:00 19:00 - 22:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 15:00

Zaterdag - Zondag Gesloten