huidveroudering tegengaan
Lief voor uw huid, lief voor uw voeten

Laat uw voeten verzorgen bij Marsha’s Huid- en Voetverzorging

Nederlandse voeten zien het daglicht maar zelden. Het koude weer biedt ons weinig kansen om onze voeten te showen in zomerse sandaaltjes of slippers. Is dat een excuus om uw voeten te verwaarlozen? Nee toch? Laat uw voeten voor een optimale gezondheid regelmatig verzorgen door de pedicure van Marsha’s Huid- En Voetverzorging.
 

Poezelige voetjes dankzij onze pedicurebehandelingen

pedicuresalon; pedicurebehandeling

Pedicure

1 op de 3 mensen heeft last van voetklachten zoals eeltvorming, kalknagels en voetschimmel. Waarschijnlijk bent u prima in staat om zelf uw nagels te knippen, maar bij serieuze klachten is het raadzaam om een professionele gediplomeerde pedicure te bezoeken.

Diabetici en reumapatiënten
Bent u reuma- of diabetespatiënt? Dan is het van groot belang dat uw voeten op de juiste manier verzorgd worden. Door slechte doorbloeding en andere symptomen van deze ziektes zijn wondjes erg gevaarlijk. Wij raden het u daarom af om zelf handelingen uit te voeren, waarbij u de huid kunt beschadigen.

Certificering en vergoeding
De pedicure van Marsha’s Huid- en Voetverzorging is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Ook hebben we een AGB-code. Dit is van belang voor de ziektekostenverzekeraars. Als u reumapatiënt of diabeet bent, krijgt u bij de meeste zorgverzekeraars de pedicurebehandeling vergoed. Wilt u hier meer over weten? Raadpleeg uw polis of neem contact op met uw zorgverzekering.

voetverzorging; pedicure

Voetreflexmassage

Voetreflexzonetherapie combineert de eeuwenoude wijsheid van het Verre Oosten met de moderne wetenschappelijke inzichten van het westen. Door massage van de reflexzones van uw voet wordt de energetische doorstroming van uw hele lichaam bevorderd. Hierdoor wordt uw lichaam gerevitaliseerd en worden blokkades opgeheven. Voetreflexzonetherapie kan ook preventief worden ingezet. Voorkomen is natuurlijk nog altijd beter dan verhelpen. 

pedicuresalon; pedicurebehandeling

Nagelbeugel/orthonyxie

Heeft u weleens last (gehad) van een ingegroeide nagel? Dan weet u dat dit alles behalve prettig is. Zo geven kromme nagels vaak klachten omdat de nagelranden in de huid drukken. Gelukkig groeien niet alle kromme nagels in. Wel een ingegroeide nagel? De specialisten bij Marsha’s Huid- en Voetverzorging weten raad!

Ingroeiende nagels
Ingroeiende nagels worden vaak veroorzaakt door het dragen van te kleine schoenen of het te kort knippen van uw nagels. Als de hoeken van uw nagel te kort zijn, kan de hoek in de huid doordringen, met een eventuele infectie tot gevolg.

Behandeling
De uitgroei van een kromme nagel is met een nagelbeugel te begeleiden. Bij een nagelbeugel wordt een dun stalen draadje wordt om uw nagel gebogen en vastgemaakt. Door iedere 6 weken de beugel rechter te buigen en op spanning te zetten, wordt de nagel geleidelijk gecorrigeerd.

De behandeling is in de meeste gevallen pijnloos. U zult in uw dagelijkse leven ook geen beperkingen ervaren van het dragen van de beugel. De totale duur van de behandeling is afhankelijk van de mate van kromming of ingroei van uw nagel. Bij het overgrote deel van de patiënten is het probleem na de behandeling voorgoed opgelost, maar soms moet de behandeling herhaald worden.