huidveroudering tegengaan
Lief voor uw huid, lief voor uw voeten

Specialistische behandelingen

Bij Marsha’s Huid- en Voetverzorging vindt u altijd een behandeling waar u blij van wordt. Of uw onze salon nu bezoekt om gezondheidsredenen, of dat u uw huid gewoon graag laat verwennen.

Tijd voor uzelf, tijd voor uw haar en huid

Geldermalsen; huidverzorging

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is een definitieve ontharingsmethode op basis van de naaldtechniek. Wij gebruiken de Diathermie en Blend. Het voordeel van elektrisch ontharen met de naaldmethode is dat elke haar: donker, blond, grijs, rossig, dun en dik behandeld kan worden. Dit is niet het geval bij IPL en laser. Het minpunt is dat de haren stuk voor stuk afzonderlijk verwijderd moeten worden. Dit heeft een langer behandeltraject tot gevolg.

Hoe werkt elektrisch ontharen?
Een naaldje, zo dun als het haartje, glijdt langs de haar in de haarfollikel. Dit is een zakje, waar de haar uitgroeit. De punt van het naaldje wordt warm (Diathermie) en verbrandt de haarwortel. Bij de Blend-methode wordt de naald warm en ontstaat er ook een vloeistof (loog), die de haarwortel oplost. Als de haarwortel vernietigd is, kan hier geen haar meer groeien.

Is elektrisch ontharen geschikt voor u?
Elektrisch ontharen is vooral geschikt voor mensen, die resthaartjes hebben na een IPL- of laserbehandeling en voor mensen die lichte haren hebben. Ook voor kleine oppervlakten, bijvoorbeeld in het gezicht, is deze methode geschikt. Voor grotere oppervlakten, zoals rug of benen, adviseren we om eerst lichtflits- of laserbehandelingen te ondergaan.

Wordt elektrisch ontharen vergoed?
De kosten van elektrisch ontharen worden door sommige ziektekostenverzekeringen gedeeltelijk vergoed. Informeer bij uw eigen verzekeringsmaatschappij of dit voor u het geval is.

Geldermalsen; huidverzorging

Lymfedrainage

Lymfedrainage wordt toegepast op plaatsen waar het weefsel een overmaat aan vocht of problemen met de vochtafvoer heeft. Dit heet oedeem.

Techniek
Lymfedrainage is een zachte massagetechniek. De masseur past speciale zachte aanrakingstechnieken toe om de lymfeklieren te stimuleren en vocht en afvalstoffen uit uw lichaam te verwijderen. De massage heeft een 'drukfase' en een 'drukloze fase'. De drukfase zorgt voor voldoende opening van de kleinste lymfevaten vlak onder de huid, die met een soort verschuifbare klepjes zijn afgesloten. Hierdoor kan de lymfe in het lymfevat komen. De drukloze fase geeft de lymfevaten weer de gelegenheid zich te sluiten, waarna de lymfe verder afgevoerd kan worden.

Toepassing
Voor vochtophopingen in het gezicht en als voor- en natraject bij cosmetische chirurgie in het gezicht raden wij lymfedrainage aan. Lymfedrainage zorgt voor een snellere genezing en minimaliseert bloeduitstortingen. 

schoonheidsspecialiste; beautysalon

iCurl-wimperpermanent

Wilt u iedere ochtend opstaan met perfect gekrulde wimpers? Dat kan dankzij iCurl wimperpermanent. De snelste en meest effectieve manier van wimpers krullen.

Deze revolutionaire en supersnelle wimperpermanent-methode zorgt na slechts één behandeling voor opvallend lange en perfect gekrulde wimpers voor een aantal weken. Dit alles zónder rollers, lijm of schildjes! Zeg uw wimperkrultang en dikke lagen mascara maar alvast gedag.

iCurl-behandeling
Met onze jarenlange ervaring in de salon hebben we veel technieken voorbij zien komen. De iCurl is de meest snelle en effectieve manier van wimperpermanent die we tot nu toe gezien hebben. Het geheim van de iCurl-methode zit ‘m in de clip. Dit ingenieuze systeem klemt alle wimpers, zelfs de meest korte wimperhaartjes, in één keer perfect in een gekrulde positie. Hierdoor kunnen de wimpers optimaal, eenvoudig en effectief behandeld worden.

Het resultaat blijft wekenlang zichtbaar, afhankelijk van hoe snel u normaal gesproken uw wimpers verliest.

schoonheidsspecialiste; beautysalon; huidverbetering; skin-rejuvenation

DERMAROLLER™

DERMAROLLER™ -therapie is een microchirurgische needlingbehandeling. Een procedure die uw huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels. Dit resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid.

Met de DERMAROLLER™ -therapie heeft u eindelijk een oplossing voor het daadwerkelijk behandelen van:

  • Acne
  • Littekens
  • Hyperpigmentatie
  • Striae
  • Verslapte huid

Wat maakt de DERMAROLLER™ zo bijzonder?
De DERMAROLLER™ is in het bezit van een CE-goedkeuring en ISO 13485-certificering voor medisch materiaaltype. Het ISO 13485-certificaat wordt enkel verkregen als de materiaalkeuze (Zweeds ijsgekoeld staal) en steriliteit streng onderzocht en goedgekeurd zijn. Het belangrijk criterium hierbij is, dat de diameter van de naaldjes tussen de 0.07 mm tot maximaal 0.1 mm is. We spreken hier over echt chirurgische micro-needling. Grotere diameters of niet rechte naaldjes kunnen littekentjes achterlaten.

Teveel naaldjes gebruiken geeft het effect van een fakirbed. Geen enkel naaldje zal dan voldoende de huid penetreren of slechts heel oppervlakkig. In dat geval zou de behandelaar met hoge druk moeten werken, wat weer kan resulteren in het afstompen van de naaldjes, met alle risico’s van dien.

huidverzorging

Bindweefselmassage

Bij een bindweefselmassage wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. Uw huid wordt hierdoor verstevigd, doorbloeding verbeterd en littekenweefsel verminderd.

huidverzorging

Oneffenheden van de huid verwijderen

Bij Marsha’s Huid- & Voetverzorging verwijderen we ook oneffenheden van uw huid zoals zichtbare bloedvaatjes, steelwratjes, bloedblaasjes en opliggende huidverhardingen. Kleine pigmentvlekjes worden met de blend-techniek weggehaald, maar moeten nog wel bekeken worden door een arts.