Nimue-behandelingen van uw schoonheidssalon in Geldermalsen

Nimue werkt op basis van een huidclassificatie. Is uw huid beschadigd door de omgeving, hypergepigmenteerd, problematisch of overgevoelig? De behandelfilosofie richt zich op verjonging, herstel, antioxidatie en bescherming tegen de zon. Nimue blijft altijd in ontwikkeling en perfectioneert huidzorg steeds verder. Marsha’s Huid- en Voetverzorging past deze techniek toe. 
 

Huidverbetering bij Marsha’s Huid- en Voetverzorging

huidveroudering tegengaan

Support Treatments

Nimue support

Deze behandeling omvat een bioactieve peeling en een masker. Tijdens de maskerbehandeling worden de nek, het decolleté en het gezicht gemasseerd. Het is goed om deze maandelijks te herhalen voor onderhoud of puur voor de verwennerij. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en -problemen.

 

Nimue de luxe

De gezichtsmassage is uitgebreider dan de Nimue support. Hierbij is ook een collageen- of alginaatmasker te bestellen.

 

Nimue Core

Dode cellen kunnen de huid verder beschadigen. Ze worden zichtbaar en de huid wordt oneffen. Een Nimue-Core-behandeling reinigt de huid intensief en verwijdert de dode huidcellen door middel van bioactieve peeling.

 

Bestel een behandeling

huidveroudering tegengaan

Rejuvenation Treatments

Deze 3 behandelingen zijn bedoeld voor een huid die is beschadigd  door externe factoren, een problematische huid en een hypergepigmenteerde huid.

 

Nimue 35% Glycolic Treatment

Dit is een actieve reinigingsbehandeling. De glycolbehandeling zorgt voor een gecontroleerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. De textuur en de uitstraling van de huid verbetert.

 

Nimue 7,5% TCA Treatment

Deze intensieve behandeling maakt gebruik van een Bio-Actief Complex met 7,5% TCA. Dit wordt aangebracht op de huid, die daardoor diep wordt gereinigd. Het resultaat: een stralende huid met minder pigmentatie en een mooie textuur.

 

Nimue Hyaluron Rejuvenation Treatment

Dit is een actieve verjongingsbehandeling. Het is een zachte behandeling die de poriën van de huid sterk verkleint. Zo ontstaat een verfijnde, stralende huidtextuur met verhoogde elasticiteit. Uw huid ziet er na deze behandeling vitaal uit.

Neem contact op

Geldermalsen; huidverzorging; skin rejuvenation; anti-age

Skin Resurfacing Treatments

Nimue SRC

Dit is een speciale behandeling, afgestemd op specifieke huidproblemen. De behandeling is geschikt voor alle typen huid: de hypergepigmenteerde huid, de problematische huid, de gevoelige huid en de huid die is beschadigd door omgevingsfactoren.
 

Door een ingenieuze inwerkmethode komen de werkstoffen in de onderste huidlagen terecht. De huid wordt van onderuit geactiveerd voor opname van de werkstoffen. Huidproblemen verminderen zichtbaar. Uw huid is nadien weer optimaal beschermd, gehydrateerd en gevoed.  

Neem direct contact op