huidveroudering tegengaan
Lief voor uw huid, lief voor uw voeten

Oppepper voor uw huid

Thuis trakteert u uw huid waarschijnlijk zo nu en dan op een maskertje, maar de huidverzorgingsbehandelingen van Marsha’s Huid- en Voetverzorging zijn pas echt verwennerij.
 

schoonheidsspecialiste

De Mary Cohr-schoonheidsspecialist laat uw huid stralen

Mary Cohr heeft schoonheidsverzorgingsproducten ontwikkeld die zo dicht mogelijk bij de natuur blijven. Zonder GGO (Genetisch Gemodificeerde Organismen) en zonder parabenen, zodat de huid zich kan voeden met de beste en meest actieve bestanddelen uit het hart van de planten. Dankzij gebruik van essentiële oliën krijgen zelfs de meest veeleisende huidtypen nieuwe vitaliteit en energie.

De essentiële oliën van Mary Cohr worden gewonnen uit planten die groeien onder de zon. Hierdoor bevatten de oliën stimulerende eigenschappen die de huid nieuwe energie geven.

Mary Cohr heeft 3 essentiële oliën geselecteerd die in synergie werken:

  • Salie (Salvia Officinalis) voor de verjongende en regenererende werking
  • Lavendelolie (Lavandula Officinalis) voor de ontstressende en ontspannende effecten
  • Rozemarijn (Rosmarinus Officinalis) voor de versterkende en verstevigende eigenschappen

In een Mary Cohr-schoonheidsinstituut (zoals Marsha’s Huid- en Voetverzorging) worden de schoonheidsproblemen van vrouwen serieus aangepakt. We stellen eerst een behandeling op maat voor u op en volgen altijd de ontwikkeling van de resultaten.

Een Mary Cohr-schoonheidsspecialiste neemt de tijd voor een uitvoerige diagnose van uw huid om verzorgingsproducten te kunnen selecteren die bij u passen. Wij stellen een persoonlijk verzorgingsprogramma voor u samen op basis van uw behoeften en uw beschikbare tijd.

schoonheidsspecialiste

CatioVital: pure huidverbetering

De CatioVital-behandeling heeft een dieptewerking die afgestemd is op de behoefte van uw huidtype. Het saunaeffect van het warmtemasker reinigt uw huid grondig. Zo kan uw huid weer ademen en is deze voorbereid op de intensieve werkstoffen van de behandeling.

Iontoforese laat speciaal voor uw huid geselecteerde werkstoffen diep doordringen in de huidlagen. Het welnesseffect van de massage met essentiële oliën stimuleert uw huid, waardoor u een frisse uitstraling krijgt.

beautysalon

CatioClean

De CatioClean-behandeling is een effectieve korte behandeling met direct resultaat in slechts 30 minuten. De behandeling combineert een diepe reiniging en een ontspannende beauty-flash-massage, waardoor u in een korte tijd een heldere en stralende teint krijgt.

huidveroudering tegengaan

Beauté Lifting

Een jongere huid start bij deze behandeling. De behandeling begint met intensieve werkstoffen die de huid gladder maakt. Vervolgens krijgt u een massage met een serum met actieve werkstoffen. Deze stoffen bevorderen de stevigheid van uw huid. De behandeling eindigt met een heerlijk warm algenmasker.

De belangrijkste ingrediënten van deze behandeling zijn:

  • Hyaluronzuur, een stof die 1000 keer zijn eigen gewicht aan vocht kan vasthouden, waardoor rimpeltjes minder diep worden
  • Procollageen, waardoor de huid haar elasticiteit en stevigheid terugkrijgt
  • Een Alginaatmasker met oligo-elementen werkt verstevigend en liftend
huidverzorging

Beauté Aromatique

Beauté Aromatique is een ontspannende behandeling met essentiële oliën. Met deze oliën wordt uw huid optimaal verzorgd. De massage zorgt voor een ontspannen en fijn gevoel. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk masker met 5 plantaardige extracten. Deze extracten zorgen ervoor dat uw huid optimaal verzorgd is en fris aanvoelt.

Anti-age, anti-huidveroudering

Age Sign Repair

Specifieke 1st klas behandeling gericht om de tekenen van veroudering tegen te gaan. Behandeling bestaat uit een exfoliatie crème om dode huidcellen te verwijderen en celvernieuwing te stimuleren. Het anti-age serum met pure vitamine C activeerd het de cellen en verminderd de verschijning van donker plekjes en zorgt voor helderheid en glans. Een speciale Mary Cohr gezichtmassage met een speciaal massage serum met opvullend hyaluronsferen en gehydroliseerd DNA geeft een aangename ontspanning, waarna een gaasmasker gedrenkt in een serum met pro-collageen en hyaluronzuur een weldaad is voor uw huid.