Een gezonde huid

Een probleemhuid is geen pretje. Heeft u een huid waar u niet blij van wordt als u in de spiegel kijkt? Dit heeft vaak invloed op uw zelfverzekerdheid en eigenwaarde. U voelt zich niet zo mooi vanbuiten als u vanbinnen bent. Daar kunnen wij bij Marsha’s Huid- en Voetverzorging wat aan doen. Niet alleen de probleemhuid maken wij weer gezond, wij weten raad met ieder huidtype. Maak daarom een afspraak bij onze schoonheidssalon voor een huidverbeteringsbehandeling.
 

Huidverbetering bij Marsha’s Huid- en Voetverzorging

huidveroudering tegengaan

Nimue

Ervaar direct resultaat!

Het internationale merk Nimue Skin Technology past perfect in de veeleisende wereld van
huidverbetering en huidverjonging. Nimue is gebaseerd op de wonderen der natuur en
wordt wereldwijd erkend door het verbluffende resultaat en de bijzondere combinatie van
actieve ingrediënten en effectieve formules gebaseerd op biotechnologie, aromatherapie
en homeopathie.

De behandelingen en producten van Nimue voor dagelijkse huidverbetering brengen
de huid weer in balans en verfi jnen zichtbaar de textuur van de huid. Om verschillende
huidcondities effectief te behandelen is Nimue Skin Technology gebaseerd op huidverjonging,
huidverbetering, herstel, antioxidatie en zonbescherming. In combinatie met een specifieke thuis verzorging. Het resultaat is een jonge, gezonde en stralende huid.

Het befaamde Nimue Triple Acid Complex vormt de basis van behandelingen, peelings
en van bijna alle thuisproducten. Deze helende werking van de perfecte combinatie van
zuren, vitamines, plantenextracten en andere natuurlijke bronnen bieden direct resultaat bij
verschillende huidcondities, waarbij niet alleen de symptomen maar ook de oorzaak wordt
behandeld. Dit merk en de bijzondere filosofie gaat hiermee een stap verder in de huidverzorging en Nimue behoort dan ook tot de nieuwe generatie derma-cosmeceuticals. Klik hier voor meer informatie.

Ervaar zelf direct resultaat met Nimue en maak vandaag nog een afspraak!

Geldermalsen; huidverzorging; skin rejuvenation; anti-age

Microdermabrasie

Gecontroleerde microdermabrasie met de Skin Peeler is een moderne techniek om uw huid effectief en succesvol te behandelen.

Effectieve huidverbetering en verjonging door middel van microdermabrasie
Microdermabrasie is ontwikkeld voor medische toepassing en is tegenwoordig de meest effectieve peeling die er verkrijgbaar is. Uw bovenste huidlaag wordt op zachte gecontroleerde wijze verwijderd door een microfijne kristallenstroom. Hierbij wordt de vernieuwingscapaciteit van uw huid benut.

Ons microdermabrasie-apparaat is in te stellen naar uw huidtype en het doel van de behandeling. Deze behandeling bestrijdt de zichtbare tekenen van huidveroudering en gaat ook vroegtijdig de oorzaken van het verouderingsproces tegen. Deze behandelmethode wordt ook regelmatig gebruikt voor behandeling van littekens van acne en voor vermindering van grove poriën. De behandeling is pijnloos en u kunt na afloop gewoon naar buiten zonder een geïrriteerde huid.

Behandelingen starten vanaf €99,-.

Na een kuur van 10 behandelingen in combinatie met thuisverzorgingsproducten zullen rimpels zachter zijn. Af en toe een behandeling is ook prima als een extra boost voor de huid.

Geldermalsen; huidverzorging; geen puistjes; geen pukkels

Acne

Wat is acne?
Acne is een van de meest voorkomende aandoeningen bij de mens. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Iedereen heeft er in meer of mindere mate last van (gehad). Wij merken dat acne door de patiënt als zeer hinderlijk en cosmetisch storend ervaren wordt. Bij sommigen kan het zelfs tot langdurige somberheid leiden. Gelukkig is er tegenwoordig een scala aan behandelingen tegen acne voorhanden. Sinds januari 2014 zijn wij ANBOS Acne-gespecialiseerd, dit betekent dat veel ziektekostenverzekeraars een gedeelte van de behandelingen vergoed.

Waardoor wordt acne veroorzaakt?
Bijna iedereen heeft in zijn tienerjaren in meer of mindere mate last van acne, vooral in de leeftijdsgroep van 15 tot 18 jaar. Dit leeftijdsafhankelijke beloop wordt veroorzaakt door:

  • Toename van de geslachtshormoon-productie in deze jaren.
  • Dit leidt tot vergroting van de talgklieren en meer talgproductie.
  • Een mix van overmatige talgproductie en dode huidcellen (keratinocyten) verstopt de uitgangen van de talgklieren.
  • Hierdoor ontstaan afgesloten talgklieren (comedonen), waarvan de wand kan barsten. Dit leidt tot ontsteking van de huid onder invloed van de P-acnesbacterie

Ook op latere leeftijd kunt u te maken krijgen met acne. Als u last heeft van acne, is uw huid niet in balans. De producten van de merk Nimue hebben een oplossing voor acne. De producten zijn speciaal samengesteld voor een onrustig huidtype. Voor de oudere en een speciale lijn voor de jeugd. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek, waarbij we gratis advies geven en een behandelplan kunnen bespreken. Littekentjes als gevolg van acne kunnen minder opvallen na gebruik van de Dermaroller of het ondergaan van een microdermabrasie-behandelingen. Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden een gedeelte van de behandeling.